Skip to main content

Har du ikke tid eller lyst å være medlem av ESN, men har fortsatt lyst på internasjonale venner? Vi trenger flere Norske buddys! Les mer her.

Se vår promovideo!

Erasmus Student Network Trondheim (ESN Trondheim) er en del av den internasjonale organisasjonen Erasmus Student Network International, som i alt består av over 500 seksjoner i 39 land! Det er et veldig stort nettverk, med over 13500 frivillige til sammen!

Som aktivt medlem av ESN Trondheim er du med på å organisere aktivitetene vi arrangerer. Du vil lære hva som skal til for å organisere store arrangementer med mange deltakere. Du vil bli bedre på teamarbeid og kommunikasjon, og du vil få muligheten til å reise på både internasjonale og nasjonale møter. Det er mange muligheter til arbeid på tvers av landegrenser, og man kan bli medlem i en av de internasjonale komiteene. Her kan man lære mer om f.eks. grafisk design, programmering, økonomi og masse annet. Det er også mulighet til å delta på flere seminarer og kurs internasjonalt. ESN tar seg rett og slett veldig godt ut på CV-en. Dersom man er med på å organisere et arrangement, vil ESN dekke alle kostnader knyttet til det, slik at man slipper å betale av egen lomme. 

Vår hovedoppgave er å arrangere sosiale aktiviteter for Trondheims utenlandsstudenter og hjelpe dem å ha et godt opphold i Norge. Vi ønsker også å vise fram Trondheim og Norge fra sin beste side. Et verv i ESN er veldig sosialt. Man blir kjent med mange andre likesinnede nordmenn og selvfølgelig mange internasjonale studenter. Vi har også fokus på å ha et godt internmiljø, og arrangerer mange interneventer hvert semester. 

Aktivitetene våre er varierte:

  • Turer til bl.a. Lofoten, Geiranger, Stadt (surfetur). Lapland, Rondane
  • Kajakk, paintball, klatrepark, quiz, turer i marka, besøke Dyrebeskyttelsen
  • Fotball- og volleyballturneringer
  • Fester
  • og mye, mye mer.
     

ESN er en glimrende mulighet til å utvide horisonten, bli kjent med mange utenlandsstudenter (over 2000!), praktisere språk og ikke minst ha det veldig gøy! Kontakt oss gjerne gjennom nettsiden vår eller Facebook dersom du har spørsmål.